Outdoors Gedhe

Outdoors Gedhe

Ngaso Saka Kaku ing Outdoors Gedhe

Hot

Saturday, January 6, 2018

Ngaso Saka Kaku ing Outdoors Gedhe

January 06, 2018 0

Mbukak lapangan online minangka salah sijine pendekatan paling cedhak kanggo nyingkiri kaprawinan saben dina. Wisata sing nyambut gawe ing saindhenging jaban rangkah kaya ing jaban rangkah, hiking lan climbing bisa menehi salah siji kaluwihan becik kanggo otak, awak lan jiwa sing ora bisa ditemokake ing macem-macem jinis liburan.

Kene 5 alasan kenapa sampeyan kudu nganggep pengalaman udara terbuka kanggo sabanjure liyané:

1. Ninggalake keprigelan panjenengan. Nyedhiyani wektu njaba energi ing njaba yaiku salah sijine pendekatan paling cedhak kanggo nyingkirake saka kuwatir dina urip. Ninggalake gadget elektronik ing omah lan tampani lawang mbukak kanggo copot. Sampeyan bakal nemokake stresse ilang amarga otak sampeyan bisa ditampa kanthi jelas kanthi gampang kaya nyetel tenda lan masak supper liwat kompor camp utawa mulai njupuk. Pikirane liyane bisa ditemokake nalika kita kepethuk karo panggonan kita ing alam semesta. Perkara-perkara sing katon kaya masalah gedhe ing omah ora bisa dituduhake nalika kita isih urip.

2. Laku + njaba = luwih seneng. Nyawang, nyedhot lan nglangi luwih nyenengake yen sampeyan diubengi dening keunggulan ing habitat umum. Ana liyane latihan sing angel ditemokake ing njaba minangka latihan seneng bukit ski, guncang climbing lan rappelling, lan banyu putih rafting. Tetep adoh saka lara kanthi menehi sampeyan siap lan kanthi becik kanggo nglawan masalah sing bisa ditindakake.

3. Bond karo wong sing dikasihi. Sawetara manggon bebarengan nyawiji saka njaba. Nyoba kesulitan anyar lan ngurus masalah sing bakal muncul bakal ngiyatake koneksi ing antarane wong-wong sing dikasihi, lan sampeyan bakal njupuk luwih akeh bab sedhela. Recollections digawe kang bakal tetep dawa sawise trek wis liwat

4. Mbangun nafsu kanggo alam. Nemokake metu babagan kondisi njaba lan ningali banget cedhak bakal berkembang rasa seneng lan tresna marang donya karakteristik. Ing kasunyatan sing sampeyan duwe anak, ngakoni karo alam ngidini sampeyan golek keunggulane ing mripatmu. Saben bocah kudu duwe kesempatan kanggo nemokake keluwesan lan pengalaman alam, lan saben wong bisa nyambung karo identitas internal ing alam

5. Tantangan poin kurungan. Akeh-akehe mbukak udara nggawa nggawa bebaya. Ngrampungake test njaba kayata climbing, sepedaan gunung utawa rafting banyu bakal ninggalake sampeyan tanpa rasa wedi lan entheng. Rasa padhet kamardikan bisa ditampa saka belajar sing bisa digawe amarga dina saperangan ing inti knapsack. Perusahaan njaba bisa menehi prestasi sentimen sing asli.

Ora ana kasempatan yen sampeyan ora nandur modhal energi ing njaba, utawa wis ora metu saka almarhum, wiwit ing pungkasan minggu luwih. Nemokake sawetara sahabat sing duwe pemahaman lan peralatan kanggo diisi minangka pembantu sampeyan. Pancen, sanajan ana lelungan sing cendhak bakal ngidini sampeyan nampa ganjaran saka njaba lan bali menyang omah maneh lan dibalèkaké. Sawise sampeyan rampung siji kunjungan, sampeyan bakal narik kanggo miwiti ngatur perusahaan njaba.
Read More